De Eftelingervaring: gastvrijheid in de zorg

13 augustus 2015

Zorgaanbieders investeren in gastvrijheid, maar spelen ze ook in op de wens van de klant? Hoe creëer je een sfeer waarin de patiënt zich prettig voelt, waarin er ruimte is voor persoonlijke aandacht en de communicatie prettig en helder verloopt? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in de onderneming dit doel nastreeft? Laat je op 13 oktober inspireren door de Efteling en door ervaringen uit het Slingeland Ziekenhuis!

fransgoenee120Frans Goenee, inspiratiemanager bij de Efteling, neemt ons mee in het verleden, het heden en de toekomst van de Efteling: van product-denken naar concept-denken.

Klantgericht wíllen zijn, is een andere manier van denken!

 

christel120Christel Bassing: “Zorg vooral dat je als mens contact maakt. Laat de ander voelen dat je er voor hem of haar wil zijn.”
Als personeelscoach van de Efteling maakt Christel Bassing in een praktische workshop de vertaalslag naar de zorg. Wat kan u als VvAA-lid leren van de Eftelingcase?

Van ziekenhuis naar ‘Slingeland Hotel’: meest patiëntvriendelijke ziekenhuis 2014

Het Slingeland Ziekenhuis uit Doetinchem mag zich een jaar lang het ‘Meest patiëntvriendelijke ziekenhuis’ van Nederland noemen. Hoe transformeerde het ziekenhuis van een gewoon ziekenhuis naar het ‘Slingeland hotel’, zoals patiënten het liefkozend noemen?

gertonGerton Groenendijk, directeur Kliniek & Facilitair Bedrijf bij het Slingeland Ziekenhuis, vertelt hoe je een patiëntvriendelijke omgeving creëert. Over hoe de verandering in de strategie leidend was voor het personeelsbeleid en de manier waarop patiënten hun bezoek aan het ziekenhuis ervaren. En over hoe je beleving meet.

  • Datum dinsdag 13 oktober 2015
  • Locatie de Efteling
  • Ontvangst om 17.30 met broodjes
  • Prijs € 25,- p.p. voor leden en € 49,- p.p. voor niet-leden
  • Einde Programma rond 21.30 uur met aansluitend een netwerkborrel
  • Aanmelden en programma via de website van de VvAA

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend