MEDexperience

MEDexperience is ontstaan vanuit een behoefte zorgprofessionals te raken en te inspireren om weer in contact te komen met de mooie kanten van hun vak. Mensen in de zorg starten vanuit een bedrevenheid, betrokkenheid en passie voor het vak.

En wat vraagt dat vak soms veel van mensen, veel emotionele gebeurtenissen, veel verantwoordelijkheid, ethische vraagstukken. Ik ben altijd op zoek naar het antwoord op de vraag; wat drijft je? Wat maakt dat je doet wat je doet? Wat brengt het je en soms ook; wat kost het je? Vanuit welke waarden word je gedreven? Wij werken graag aan het verkrijgen van meer bewustwording. Bewustwording in waar je door geraakt wordt, bewustwording in drijfveren.

Dat was ook de basis van MEDexperience. Daarmee wil gynaecoloog/coach Moniek de Boer een podium creëren om mensen die werken in de zorg te kunnen raken, motiveren en inspireren. En een platform neerzetten waarop gedeeld kan worden. Tijd die gebruikt wordt om, net als in een scheepsdok, stil te liggen, te repareren en bij te tanken. In Tatiana van Rijswijk vond zij haar partner. Vanuit haar behoefte mensen te ontplooien en daarvoor een podium te creëren, zijn zij in 2015 gestart met MEDexperience, een congres waar je geraakt wordt.

Op 14 april 2016 is er weer een MEDexperience met een inspirerend programma, met prachtige sprekers, en met het thema: ‘I have a dream’. Het is geaccrediteerd met 5 punten. Schrijf je direct in!

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend