Online groepsgesprek over zelfcompassie

17 maart 2020

Als zorgverlener maak je nu ongekende tijden mee. In je werk kan je het ene moment je hoofd koel houden en het volgende moment enorme stress hebben door een belletje dat je kind aan het snotteren is of angst hebben om het risico zelf besmet te raken. Het kan soms voelen als een achtbaan. Het kan dan fijn zijn om met andere zorgprofessionals te delen hoe het met jou gaat. Hoe zorg jij nu goed voor jezelf? Op het werk is hier niet altijd de kans voor. Wij bieden in kleine groepjes van maximaal 6 mensen online de gelegenheid om hier met elkaar over in gesprek te gaan. De directe ervaring dat we in hetzelfde schuitje zitten, is steunend.

We doen dit met de JumpMovement-gespreksmethode. Volgens een vaste structuur deel je, ontdek je en kom je tot geïnspireerde actie om jouw zelfzorg te verbeteren. Het duurt minimaal 25 minuten (bij 2 deelnemers) en maximaal 1 uur (bij 6 deelnemers). En het is geheel gratis!

Kies hieronder het moment dat jou past en mail de begeleider. De eerste 6 mensen die zich inschrijven voor een datum ontvangen via de mail een uitnodiging voor de online-meeting. Hoor je daar niet bij (je krijgt daar dan bericht van), dan kan je één van de andere data kiezen.

Agenda

Woensdag 29 julistart 20.00 uur Daphne Wiersma 
Woensdag 9 septemberstart 20.00 uur Daphne Wiersma 
Woensdag 14 oktober,
Woensdag 18 november
Woensdag 16 december
start 20.00 uur Daphne Wiersma 

Aanvullende data volgen voor de weken erna. En als het erg druk wordt, voegen we extra data en/of tijden toe.

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend