Vrijwillige inzet

Help ons ons werk te kunnen blijven doen met uw donatie via Geef.nl. U kunt betalen via iDEAL en diverse andere betaalvormen

Compassion for Care is altijd op zoek naar vrijwilligers die meehelpen compassie en de menselijke maat in de zorg een plek te geven in de bestaande zorg en de zorgopleidingen. Belangrijk is dat je zelf ideeën hebt over wat je wil bereiken, zelfstartend vermogen hebt en netwerken leuk vindt.

Wij zijn zeker ook op zoek naar studenten aan zorgopleidingen die binnen hun opleiding compassie en de menselijke maat op de agenda van de curriculumontwikkeling helpen krijgen. Of die op projecten mee willen werken of zitting willen nemen in het kernteam.

Daarnaast kunnen wij altijd vrijwilligers gebruiken die een bepaalde skill meebrengen, zoals PR & communicatie, grafische en online vormgeving, webbouw, tekstproductie, video, fondsenwerving, organisatie-ontwikkeling….

Compassion for Care is een stichting. De leiding is in handen van een kernteam van vrijwilligers waarvan drie leden officieel het bestuur vormen. Besluiten worden door het hele team genomen. Teamleden die trainingen of lezingen geven die door een derde partij worden betaald, ontvangen daarvoor vacatiegeld, de rest wordt afgedragen in de stichtingskas. Het kernteam vergadert eens per maand.

Heb je interesse? Mail naar info@compassionforcare.com of bel met Harriët Messing 06-20154506

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend