Download gratis pleisterpost-its

Verstuur een vriendelijke mail naar een collega met deze leuke digitale pleisterpost-its. Kopieer hier eenvoudig met je rechter muisknop (kies: Afbeelding opslaan als) de pleisterpost-it die je naar een collega wilt mailen.

Wil je een speciale tekst? Laat het ons weten via onze Facebook-groep ‘C4C Challenge: Week van de vriendelijkheid in de zorg’ of via Twitter naar@compassion4care of via info@compassionforcare.com.

Je kunt ook zelf eenvoudig met Paint.net (gratis software) een lege pleisterpost-it met je eigen tekst vullen. Open het plaatje in Paint.net. Links in beeld zie je een menuutje staan. Kies daar linksonder voor de ‘T’, die staat voor tekst. Kies bij Lettertype in de menubalk boven voor ‘Lucida Handwriting’ of een ander lettertype dat je mooi vindt. Kies voor lettergrootte 18. Ga met de cursor op de plek staan in de pleisterpost-it waar je wilt dat de tekst gaat beginnen en typ je tekst in. Als het niet op 1 regel past, verplaats je de cursor naar een plek onder de eerste regel. Succes! Laat ons vooral weten welke leuke pleisterpost-its je hebt gemaakt 🙂

   

     

   

 

      

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend