Community

Een beweging wordt sterker door de leden ervan op allerlei manieren met elkaar te verbinden en kennis en ervaringen te laten delen. Compassion for Care biedt daarvoor verschillende online platforms:


Linkedin-zakelijke-tipsWord lid van onze LinkedIn Community (ruim 1.400 leden) en deel je ideeën, ervaring, contacten en kennis met andere gezondheidszorg professionals die compassie terug willen brengen in de zorg. Word nu lid

Er is ook een subgroep voor de Ggz


heart-facebookLike onze pagina op Facebook. Hier blijf je altijd op de hoogte van onze berichten, inspirerende artikelen, video’s et cetera. Ga naar onze Facebook-pagina.
Of word lid van onze Facebook-groep en deel jouw eigen COM-Passie berichten. Ontmoet gelijkgestemden en wissel kennis, ervaring en tips uit.


twitterVolg ons op Twitter net zoals al meer dan 2.400 fans.

 

 

 


HIH_vert_logo-1 copyHearts in Healtcare is onze partner in Nieuw-Zeeland, gesticht door Robin Youngson, anesthesioloog en auteur van Time to Care. Via deze website kun je lid worden van een internationale besloten groep van mensen die op hun manier bezig zijn met compassie in de zorg. Meer informatie


We hebben inmiddels ook lokaal actieve groepen van Compassion for Care in Groningen en (in oprichting) in Zutphen. Neem contact met ons of hen  op als je interesse hebt daar lid van te worden of een keer een bijeenkomst van hen bij te wonen.

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend