Vereniging VVAA

VvAA is al 90 jaar dé ledenorganisatie voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 115.000 medici, paramedici en studenten voor medische beroepen zijn lid van VvAA en doen een beroep op onze kennis, zekerheid en service.

VvAA heeft zich als ledenorganisatie en dienstverlener voor zorgprofessionals ten doel gesteld de samenwerking tussen zorgprofessionals en de verschillende beroepsgroepen te ondersteunen en te faciliteren. VvAA wil samen met haar leden nadenken over thema’s als deregulering en het terugbrengen/behouden van de menselijke maat binnen de zorg. Dit doet zij door onderzoek te doen onder haar leden naar samenwerking en vertrouwen, artikelen te publiceren In Arts en Auto,  thema-avonden te organiseren over inspirerend leiderschap en samenwerken en jaarlijks een congres over compassie in de zorg.

De samenwerking met Compassion for Care zorgt voor meer contact met de ‘volgende generatie van zorgprofessionals’. Samen met hen bouwen we aan een sterk zorgnetwerk waar ruimte is voor onderling vertrouwen en samenwerking met hart en ziel.

 

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend