Steun ons

Help ons ons werk te kunnen blijven doen met uw donatie via Geef.nl. U kunt betalen via iDEAL en diverse andere betaalvormen Of maak ons via Geef.nl uw goed doel voor het Goede Doelen Event van uw zorgorganisatie of uw afdeling.

Ons charter is onze leidraad. We willen de balans tussen ziel en zakelijkheid in de zorg herstellen omdat het één niet zonder het ander kan. Ons doel is iedereen in de zorg bewust te maken van de kracht van passie/bevlogenheid, zelf-compassie/compassie en vriendelijkheid voor een duurzaam zorgmodel. We willen mensen, van de RvB tot en met de receptioniste, bewust maken van dat zij zelf de sleutel in handen hebben en vandaag al binnen hun eigen invloedssfeer die verandering in kunnen zetten. De mensen zijn immers het systeem en elke kleine verandering kan het hele systeem in beweging zetten.

Ons werk rust op drie pijlers: community, educatie en onderzoek, zoals verwoord in ons charter.

Wat doen wij met uw donatie?

Voor alle drie pijlers is geld nodig om onze doelen te behalen. Als u ons steunt, kunnen wij als team van vrijwilligers: netwerkevents organiseren, informatievoorziening op onze website en via onze sociale media in stand houden, bijvoorbeeld onze veelbezochte pagina met boeken en bronnen, materialen laten ontwikkelen voor onze acties en campagnes, gratis workshops geven op plekken waar geen budget is om ons ervoor te betalen, bijdragen aan (het ontsluiten van) onderzoek naar compassie in de zorg.

Momenteel dragen we met de estafetteactie C4C Challenge: Week van de vriendelijkheid in de zorg bij aan het besef dat iedereen elke dag de keus heeft met welke bril op hij zijn dag gaat beleven en dragen we bij aan een ‘kind culture’ in de zorg.

 

TEKEN HET CHARTER VAN COMPASSION FOR CARE

Teken nu

Momenteel hebben mensen het charter getekend